Warning: Declaration of qode_type1_walker_nav_menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /www/webvol14/44/9sexsiey1rlf05c/centremoliere.rs/public_html/wp-content/themes/moliere/includes/qode-menu.php on line 3

Warning: Declaration of qode_type3_walker_nav_menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /www/webvol14/44/9sexsiey1rlf05c/centremoliere.rs/public_html/wp-content/themes/moliere/includes/qode-menu.php on line 206
Francusko Zabavište - Skola francuskog jezika u Beogradu - Centre Moliere

Francusko Zabavište

 
francuski za decu i malisane, francusko zabaviste, skola francuskog jezika moliere

Najbolji izbor za Vaše dete – Francusko zabavište sa radionicama

Francusko zabavište je poseban program učenja francuskog jezika koji je pažljivo osmišljen i krojen po meri deteta tako da u potpunosti zadovoljava njegove potrebe. Ovo zabavište namenjeno je za decu uzrasta 3- 6 godina i uključuje boravak deteta u inspirativnoj i podsticajnoj francuskoj govornoj sredini u trajanju od 2 sata. U sklopu boravka razvijamo i finu motoriku, negujemo kreativnost, takmičarski duh i lepo ponašanje. Kako se sva komunikacija odvija na francuskom jeziku, ovo zabavište je idealna prilika za spontano i prirodno učenje francuskog jezika, a ujedno i prilika za socijalizaciju dece koja ne idu u vrtić.

Ukoliko želite da vreme Vašeg djeteta bude kvalitetno i sadržajno ispunjeno onda je francusko zabavište sa radionicama pravi izbor za Vas.

Rad sa decom se vrši svakodnevno u periodu od 13.00 do 15.00 sati. Program Francuskog zabavišta i tempo rada prilagođava se grupi koja broji najmanje četiri, a najviše deset mališana.

Opšte informacije:

Trajanje: 10 meseci (septembra-juna)

Broj časova: svakog radnog dana od 13.00h do 15.00h

Cena (mesečno): 100 evra

Upis traje tokom cele godine

Ostali naši kursevi: