Warning: Declaration of qode_type1_walker_nav_menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /www/webvol14/44/9sexsiey1rlf05c/centremoliere.rs/public_html/wp-content/themes/moliere/includes/qode-menu.php on line 3

Warning: Declaration of qode_type3_walker_nav_menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /www/webvol14/44/9sexsiey1rlf05c/centremoliere.rs/public_html/wp-content/themes/moliere/includes/qode-menu.php on line 206
Francuski za Decu - Skola francuskog jezika - Centre Moliere

“Mini Molière” – Francuski za Decu i Predškolce

 
francuski za decu i predskolce skola francuskog jezika moliere

Francuski za decu i predškolce “Mini Molière”

Deca vide svet drugačije od odraslih. Oni moraju da istražuju, da otkrivaju stvari koje su im do tad bile nepoznate, a najbolji način za to predstavlja igra. Kroz igru deca počinju polako da usvajaju reči i izraze iz francuskog jezika kao i da imitiraju pesmice.

Program

Svakog meseca obrađuju se  teme prilagođene interesovanjima deteta. Pored standardnih tema (boje, brojevi, porodica) obrađuju se i teme koje su sezonskog karaktera kao što su: Nova godina, 8,mart i sl, a takođe deca se upoznaju i sa značajnim međunarodnim praznicima (Međunarodni dan muzike, Svetski dan pozorišta…) kao i sa francuskim običajima . Na taj način dete ne samo što  usvaja novi jezik, već se upoznaje i  sa civilizacijom i kulturom naroda čiji jezik izučava i na taj način širi sopstvene vidike. Tim povodom organizujemo brojne radionice koje predstavljaju zabavan uvod u francuski jezik i kulturu.

Učimo da pišemo

Učenje alfabeta se uvodi u nastavu već od 5. godine starosti deteta. Polazeći najpre od vizuelnog prepoznavanja  slova i njihovog oživljavanja, preko grafo-motoričkih vežbi i učenja slova dete se polako priprema za pisanje pojedinih reči i prostih rečenica na francuskom jeziku.

Opšte informacije:

Trajanje: Kurs traje 10 meseci (septembra-juna)

Broj časova: 2 puta nedeljno po 60min

Fond: 72 školska časa

Cena (mesečno): 45 evra

Upis traje tokom cele godine

Ostali naši kursevi: