Francuski za osnovce “Petit Molière”
Francuski za osnovce “Petit Molière”

Francuski za osnovce
“Petit Molière”

Petit Molière je program učenja francuskog jezika namenjen deci od 8 do 11 godina i podeljen je u 3 nivoa. U nastavi koristimo nastavna sredstva renomiranih francuskih izdavača, kao što su: Maison des langues, Hachette, Cle, Didier koja su u potpunosti prilagođena uzrastu i potrebama Vašeg deteta. Svi dečiji kursevi omogućavaju polaganje međunarodno-priznatih ispita DELF Prim.

Oslanjajući se na svakodnevne teme kao što su školski predmeti, porodica, odeća, vremenske prilike i sl. nastavnici podstiču decu da se izražavaju na francuskom jeziku kao i da aktivno učestvuju u dijalozima vezanim za konkretne situacije. Pored govornih vežbi zastupljene su i vežbe čitanja i pisanja kako bi se deca u potpunosti osposobila za usmeno i pismeno izražavanje na francuskom jeziku. U toku svakog meseca Centar Molière organizuje raznovrsne radionice (kulinarske, likovne i dr.) u kojima deca kroz igru i brojne zanimljive aktivnosti, sasvim spontano usvajaju jezik.

Na kraju svake školske godine (u junu mesecu) organizujemo javne časove, na kojima deca imaju priliku da pred svojim roditeljima pokažu šta su naučili na časovima proteklih meseci.

Opšte informacije:

Upisni rok: septembarski ( od 1. do 15. septembra) i januarski (od 15. do 31. januara).
Trajanje: Kurs traje 10 meseci
Broj časova: 2 puta nedeljno po 45 min
Fond: 54 sata nastave
Cena (mesečno): 5300 rsd

Za uplatu u celosti odobravamo 15% na celokupnu cenu tečaja

Ostali kursevi:
Centre Moliere - Skola francuskog jezika - Logo
Centar Moliere - Škola francuskog jezika

Prva privatna specijalizovana škola za francuski jezik u Beogradu.