Francuski za decu i predškolce “Mini Molière”
Francuski za decu i predškolce “Mini Molière”

Francuski za decu i predškolce
“Mini Molière”

Deca vide svet drugačije od odraslih. Oni moraju da istražuju, da otkrivaju stvari koje su im do tad bile nepoznate, a najbolji način za to predstavlja igra. Kroz igru deca počinju polako da usvajaju reči i izraze iz francuskog jezika kao i da imitiraju pesmice.

Program
Svakog meseca obrađuju se teme prilagođene interesovanjima deteta. Glavni cilj časa je da dete na spontan i neposredan način usvaja jezik, kroz igru, pesme, čitanje priča i ponavljanje jezičkih konstrukcija. Celokupna nastava odvija se na francuskom jeziku oslanjajući se na razne audio vizuelne metode.

Upoznajemo se sa francuskom kulturom
Pored standardnih tema (boje, brojevi, porodica) bavimo se i temama koje su sezonskog karaktera kao što su: Nova godina, Uskrs i sl., a takođe deca se upoznaju i sa značajnim međunarodnim praznicima (Međunarodni dan muzike, Svetski dan pozorišta…) kao i sa francuskim običajima (Praznik palačinki, Kraljev kolač…). Na taj način dete ne samo što usvaja novi jezik, već se upoznaje i sa civilizacijom i kulturom naroda čiji jezik izučava.

Učimo da pišemo
Učenje alfabeta se uvodi u nastavu već od 5. godine starosti deteta. Polazeći najpre od vizuelnog prepoznavanja slova i njihovog oživljavanja, preko grafo-motoričkih vežbi i učenja slova dete se polako priprema za pisanje pojedinih reči i prostih rečenica na francuskom jeziku.a

Opšte informacije:

Upisni rok: septembarski ( od 1. do 15. septembra) i januarski (od 15. do 31. januara).
Trajanje: Kurs traje 10 meseci
Broj časova: 2 puta nedeljno po 45 min ili jednom nedeljno po 1h30
Fond: 54 sata nastave
Cena (mesečno): 5300 rsd

Za uplatu u celosti odobravamo 15% na celokupnu cenu tečaja

Ostali kursevi:
Centre Moliere - Skola francuskog jezika - Logo
Centar Moliere - Škola francuskog jezika

Prva privatna specijalizovana škola za francuski jezik u Beogradu.