“Grand Molière” – Francuski za Odrasle

 
francuski za odrasle skola francuskog

Francuski za odrasle “Grand Molière”

Bilo da ste početnik ili već imate određeni nivo znanja francuskog jezika, Centar Molière Vam nudi opšte kurseve francuskog jezika koji pokrivaju nivoe od A1 do B2 skale Zajedničkog evropskog okvira za jezike (CECRL) što omogućava svim polaznicima polaganje međunarodno-pozatih ispita (DELF i DALF).

Ovi kursevi namenjeni su svim polaznicima koji žele da upoznaju francuski jezik  ili da usavrše i nadograde svoje već postojeće znanje. Naš sistem učenja je baziran na komunikativnom pristupu koji podrazumeva podsticanje polaznika na aktivnu komunikaciju na francuskom jeziku od samog početka. U nastavi akcenat je stavljen na razvijanje sve četiri jezičke veštine: govor, pisanje, slušanje i čitanje.

Učenje se odvija u malim grupama od (3 – 8 polaznika) čime je omogućena interakcija i dobra komunikacija predavača sa svakim polaznikom. Grupa se formira prema nivou znanja određenog na osnovu rezultata ulaznog testa.

Na kraju svakog kursa organizujemo završno testiranje i i na osnovu uspešnog rezultata testa polaznici dobijaju  sertifikat o nivou znanja.

Opšte informacije:

Trajanje: Kurs traje od 4 do 8 meseci u zavisnosti od nivoa kursa

Broj časova: 2 puta nedeljno po 90min

Fond: Od 32-64 sata u zavisnosti od nivoa kursa

Cena: Pogledajte cenovik

Ostali naši kursevi: