“Petit Molière” – Francuski za Niže Osnovce

 

francuski za osnovce skola francsukog moliere

Francuski za osnovce “Petit Molière”

Petit Molière  je program učenja francuskog  jezika namenjen  deci od 8 do 11 godina i podeljen je u 3 nivoa.  U nastavi koristimo nastavna sredstva renomiranih francuskih izdavača, kao što su: Maison des langues, Hachette, Cle, Didier koja su u potpunosti prilagođena uzrastu i potrebama Vašeg deteta. Svi dečiji kursevi omogućavaju polaganje međunarodno-pozatih ispita DELF Prim.

Oslanjajuči se na svakodnevne teme kao što su školski predmeti, porodica, odeća, vremenske prilike i sl. nastavnici podstiču decu da se izražavaju na francuskom jeziku kao i da aktivno učestvuju u dijalozima vezanim za konkretne situacije. Pored govornih vežbi zastupljene su i vežbe čitanja i pisanja kako bi se deca u potpunosti osposobila za usmeno i pismeno izražavanje na francuskom jeziku. U toku svakog meseca Centar Molière organizuje raznovrsne radionice (kulinarske, likovne i dr.) u kojima deca kroz igru i brojne zanimljive aktivnosti, sasvim spontano usvajaju jezik.

Na kraju svake školske godine (u junu mesecu) organizujemo javne časove, na kojima deca imaju priliku da pred svojim roditeljima pokažu šta su naučili na časovima proteklih meseci.

Opšte informacije:

Trajanje: Kurs traje 10 meseci (septembra-juna)

Broj časova: 2 puta nedeljno po 60min

Fond: 72 školska časa

Cena (mesečno): 5300din

Upis traje tokom cele godine

Ostali naši kursevi: